Arne Dahl - Efterskalv (A-gruppen, #9). PDF

 • Book info

  Author
  Title
  eBook formatPaperback, (torrent)En
  PublisherStockholm : Månpocket
  File size6.9 Mb
  GanreMystery
  ISBN9789170015175
  Pages count395
  Book rating4.6 (179 votes)
   rate rate rate rate rate
 • Read also

PDF Vad skulle hända om terrorismen faktiskt kom till Sverige? Hur skulle vi - polisen, medierna, allmänheten - reagera? Det är frågor som ställs på sin spets i Arne Dahls nionde kriminalroman, Efterskalv.


År 2005. Augusti. Terrorismen har kommit till Sverige. Det är i alla fall så det verkar när en tunnelbanevagn sprängs i Stockholm och människor dör. Det blir ett pådrag som inte liknar någonting annat i landets historia. När dessutom en terrorgrupp som visar sig bestå av invandrargrabbar tar på sig dådet tycks det glasklart att det finns aktiva terroristceller i det allt mera trängda Skandinavien.

Men smällen har efterskalv, många efterskalv, och med på ett hörn i den stora utredningen finns Rikskriminalpolisens speciella enhet för våldsbrott av internationell art, mer känd som A-gruppen. Chefen Kerstin Holm och hennes manskap känner illavarslande vibrationer på andra håll än de har väntat sig.

Var och en satsar A-gruppens medlemmar hårt på sitt jobb – men finns det en gräns för hur inblandad i brott man kan bli? Hur förändras man i kontakt med brottslingarna? Vad återstår av känslan för vanligt, hederligt liv, det man är satt att bevaka, när man dygnet runt enbart konfronteras med dess fiender? Hur förhärdad får man bli, och var bottnar sedan ens lojaliteter?

Tags: download, arne dahl, ebook, pdf, efterskalv (a-gruppen, #9)

download Arne Dahl Efterskalv (A-gruppen, #9) PDF

Download from mirrors